Qui som?

La Plataforma d’Educació Social Navas, és una entitat privada d’iniciativa social, sense afany de lucre, que pertany a Salesians Sant Jordi, entitat que aglutina les plataformes socials dels Salesians de Catalunya. Promou diversos projectes educatius i de prevenció per a infants, adolescents i joves de les famílies més necessitades de la zona.

La PES Navas té com a àmbit d’acció preferent el districte Sant Andreu (dels barris de Navas, La Sagrera i El Congrès-Indians), però per la seva situació fronterera també del districte de Sant Martí (Barri del Clot) i d’Horta-Guinardó (Barris del Camp de l’arpa i Guinardó).

Centra la seva tasca educativa en els àmbits del lleure, l’educació no formal, el suport a l’educació formal, l’acompanyament a famílies i la dinamització comunitària.

Els objectius generals de la PES Navas són:

-          Treballar desde una vessant preventiva.

-          Afavorir la promoció dels valors més significatius.

-          Promocionar una educació integral per tal que les persones siguin autònomes, reflexives, crítiques i constructives en la transformació del seu entorn.

-          Treballar les emocions, l’interculturalitat, la diversitat i la integració.

-          Construir una societat més igualitària, promovent dins la nostra dinàmica espais de sensibilització vers els temes de gènere.

click joves 1

pla comunitari

Contacte

SALESIANS SANT JORDI - PES NAVAS

Plaça Ferran Reyes, 2 · 08027 Barcelona
Tel. 93 359 55 76

pes.navas@salesians.cat

Patrocinadors